vrijdag 19 oktober 2007

Deel 2

Als eerste zijn we in een appartement gaan wonen. We hadden nog een redelijke nazomer en genoten van de zonsondergangen in het appartement.
Wat een pracht en een heerlijke temperaturen. Elke avond speelde de jongens nog buiten.




Overdag drie weken lang de werkplaats reorganiseren en schoonmaken. Wat een werk, je leest zelfs de vermoeidheid van de jongens hun gezicht af. Maar ondanks dat waren ook zij alleen maar positief gestemd. De werkplaats is in de kleuren van de Zweedse vlag uitgevoerd.
Daar moesten we eerst erg aan wennen. Maar we zijn trots op deze kleuren. En dus blijft de werkplaats zo. Ook om onze klanten positief te stemmen natuurlijk.

En dan KRIJG je je bedrijfskleding, daar heb ik een hoop voor moeten doen, om dat te realiseren. Compleet met naambordje.



En zie daar, als je goed kijkt is ons tijdboek al goed gevuld. Let ook vooral eens op de details. Mijn Zweedse schrift bijvoorbeeld. Wie had dat ooit gedacht. Ik niet hoor!



2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi hoi eindelijk foto's van jullie
oude en nieuwe omgeving. een hele leuke foto van de jongens. ik heb deze opgeslagen op de pc. ik probeer voor jeffrey alles een beetje bij te houden over het nieuwe leven van zijn beste vriend. het ziet er allemaal wel prachtig uit. wij zijn erg blij dat het zo goed is uit gepakt voor jullie. hey da
groetjes van de familie starrenburg

Unknown zei

Wat leuk om eindelijk de foto´s te zien! Wat een prachtige zonsondergang zeg! Die vind je in nederland niet gauw zo mooi! Wat heerlijk om te lezen dat ook de jongens het zo naar hun zin hebben. vind het wel jammer dat we elkaar zo weinig hebben gezien en gesproken, maar met elkaars website blijven we toch goed op de hoogte!

Dikke kus Piet Jan Yvonne Bram Sarah en Amy