zondag 28 oktober 2007

Deel 3 (Wim)


Op maandag 17 september was onze grote dag. We gingen draaien. Na drie weken in Zweden te wonen. Ging het serieuze werk beginnen. De werkplaats was na drie weken ploeteren helemaal schoon. Helaas nog niet helemaal klaar. Tot onze grote verrassing een schitterde plantenbak met deze kaart erin. Hierop staat,"Veel succes met de werkplaats en het leven in Zweden, gewenst door het OK/Q8 personeel in Kumla.


Onze balie begint er al uit te zien zoals wij het wensen. De grote monitor op de balie is vervangen voor een flatscreen onder de balie. En het fraaie bloemstuk dat we van het Q8 personeel hebben gekregen, tijdens onze opening, op de balie. Alles in de kleuren van de Zweedse vlag.

Wat wij nooit in Nederland hebben weten realiseren, is ons in vier weken Zweden gelukt. We staan met grote foto's in de plaatselijke krant. Bijna 50.000 oplages, niet gek toch? Daarna beginnen mensen ons te herkennen. De opmerkingen komen we op de vreemdste plaatsen tegen. In de supermarkt en het ziekenhuis, hier 20km vandaan.Ook veel mensen spreken ons erover aan in de werkplaats. Het hangt nu dan ook ingelijst in de werkplaats.

Geen opmerkingen: